5.3.2021 – Circuit Racingin SM-sarjaan Michelin-rengassopimus

SML on lajiryhmän pyynnöstä solminut rengasvalmistaja Michelinin kanssa yhteistyösopimuksen koskien rengastoimituksia Circuit Racing -kilpaluokkiin.
Sopimus on kaksivuotinen ja koskee luokkia Fin Supersport 300, Superstock 600 sekä Superbike.

Sopimuksen vuoksi Michelinillä on yksinoikeus rengastoimituksiin näihin luokkiin. Michelin toimittaa sekä kuivan- että sadekelin renkaat. SM-sarjan virallisissa osakilpailuissa saa käyttää vain Michelinin määrittämiä rengasmalleja ja seoksia. Michelillä on oikeus myös rajattuihin näkyvyyksiin kilpailijoiden ajoasuissa sekä kilpailukalustossa.

Tarkemmat tiedot näkyvyyksistä toimitetaan kilpailijoille ennen sarjakauden alkua. Mikäli kilpailija haluaa painattaa näkyvyydet nahkapukuun, niin aineiston ja tarkennukset voi pyytää lajiryhmältä. Lajiryhmän tavoitteena tässä rengassopimuksessa on saavuttaa kilpailijoille kokonaiskustannussäästöjä. Sopimus takaa kilpailijoille kiinteät edulliset hinnat, joustavat maksuvaihtoehdot, rengastoimitukset suoraan kilpailuihin ilman sitovia ennakko-ostoja, veloituksettomat renkaiden vaihtopalvelut kilpailuissa sekä laajan teknisen tuen Micheliniltä. Michelin palkitsee myös kilpailulähdöittäin neljä menestynyttä kuljettajaa rengaslahjakorteilla.

Sopimuksen operatiivisena toimijana Suomessa toimii LHP-racing. LHP-racing toimittaa kilpailijoille ennen kauden alkua selkeät ohjeet renkaiden ostamiseen sekä toimintaan kilpailutapahtumissa. Michelin on sopimuksella sitoutunut toimittamaan aina tarvittavan määrän renkaita kilpailupaikoille. Harjoituksia ja testaamista varten renkaita on mahdollista hankkia LHP racingiltä myös kilpailutapahtumien ulkopuolella.

Lajiryhmä on myös sopinut kahdesta testitapahtumasta ennen sarjakauden alkua. Näissä testitapahtumissa on Michelinin rengaspalvelut paikalla kilpailutapahtumien tapaan. Kilpailijoilla on testitapahtumissa mahdollista hakea oikeanlaisia säätöjä ja sopivia seoksia yhdessä Michelin teknisen tuen kanssa. Testitapahtumien yhteydessä kilpailijoilla on myös oman palautteensa kautta mahdollista vaikuttaa kauden aikana käytettäviin rengasseoksiin.

– 7.5.2021 Botniaring järjestäjänä Moka Racing
– 14.5.2021 Motopark järjestäjänä Motopark -ratayhtiö

Ilmoittautuminen testitapahtumiin, hinnoittelu ja lisätiedot julkaistaan erillisellä tiedotteella.

Luokkakohtaiset renkaat:

Superbike
– Renkaan malli (kuiva): Power Performance slick
– Seokset: kaksi valittua seosta

Superstock 600
– Renkaan malli (kuiva): Power Performance Cup
– Seokset: kaksi valittua seosta

Fin Supersport 300
– Renkaan malli (kuiva): Power Cup Evo
– Seokset: yksi seos

Michelin tarkentaa tarjolla olevat sadekelin renkaat luokkakohtaisesti myöhemmin.

1.10.2020 – Vuodesta 1992 saakka autokorjaamona toiminut Lapinjärven Huoltopiste Oy on liittynyt RengasCenter-ketjuun

Autohuoltotoimintojen lisäksi Lapinjärven Huoltopiste on myynyt renkaita kuluttajille laajasti lähes koko toimintansa ajan. Yhtiö on myös ollut jo yli 5 vuotta Michelin-kilparenkaiden virallinen ja ainoa jakelija Suomessa. Asiakkaita palvellaan sekä kivijalkaliikkeessä, että verkkokaupan välityksellä.

Yhtiön toimitusjohtaja on Micael Sjöberg on tyytyväinen yhteistyösopimuksen syntymisestä. “RengasCenter Suolahden ja Laukaan yrittäjä Mikko Kauppinen on houkutellut minua mukaan ketjutoimintaan jo pidemmän aikaa. Olen kuullut porukasta paljon hyvää ja liittymisen myötä renkaiden toimitusprosessit sekä sopimuspolitiikka selkiytyy. Lisäksi voimme tarjota entistä paremman tuotevalikoiman asiakkaillemme.”

Autohuolto- ja kevyen kaluston rengaspalveluiden lisäksi samalla tontilla hoituvat korikorjaukset sekä automaalaukset. RengasCenter Lapinjärvi, Lapinjärven Huoltopiste Oy palvelee osoitteessa Teollisuustie 2, 07810 Lapinjärvi.

3.7.2020 – Michelin Power Performance Cup renkailla saavutettiin erinomaista menestystä Kemora FINSBK 600cc luokassa!

Nyt kun koronavirus -pandemia on Suomessa hyvin hallinnassa niin myös MP-kilpailukausi 2020 on pääsemässä mukavasti vauhtiin; Kemoran kilparadalla Michelin Power Performance Cup renkaisiin luottaneet kuljettajat saavuttivat mm. paalupaikan ja molempien kilpailujen voittojen lisäksi kilpailun nopeimman kierrosajan, jonka myötä Kenny Koskinen pitää vastaisuudessa hallussaan myös uutta rataennätystä!

Michelin kilparenkaita edustava Oy Lapinjärven Huoltopiste Ab onnittelee menestyjiä!

7.7.2019 – Jukka Olkoniemi uudella Michelin S5C Hillclimb kilparenkaalla jo kolmanteen yleiskilpailuvoittoon asfaltilla – Vaalan Happy Beach katuradalle uusi rataennätys

Kuluvalla kilpailukaudella Oulun pohjoispuolella Iin kaupungissa Automaalaamoa luotsaava Jukka Olkoniemi on ryminällä Skoda Fabia R5 kilpa-autollaan noussut asfalttisprinttien uudeksi kärkikuljettajaksi kun hän on viimeisen kolmen viikon aikana napannut kolme makoisaa yleiskilpailuvoittoa sekä useita muita palkintokorokesijoituksia; Olkoniemi on ollut pitelemätön niin Harrastemoottoriurheilun Total Tarmac asfalttimestaruus- kuin Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK alaisen Japan Motors Cup asfalttispintin mestaruussarjoissa.

Rallin ja Rallisprintin SM-sarjoista tutun Jukka Olkoniemen nousu uudeksi pikipintojen herraksi ei ole sattumaa vaan määrätietoisen ja pitkäjänteisen työn tulos; Auto on moderni nykypäivän kilpuri, jollaisella on viimeisinä vuosina ajettu mm. lukemattomia MM-sarjan WRC2-luokan, EM- ja SM-rallien sekä muiden pienempien kilpailujen voittoja. Alkuvuoden aikana Olkoniemen omistama Skoda Fabia R5 yksilö on suomalaisella moottoriurheilun ammattitaidolla kehitetty rallisprintin erikoisautoksi, jonka menestyksen avaimena on Michelinin uusi S5C Hillclimb -kilparengas.

Heinäkuun ensimmäisenä lauantaina Vaalan Säräisniemen Happy Beachillä ajetussa, arvostetun Japan Motors Cup asfalttisprintsarjan kilpailukauden kuudennessa osakilpailussa Olkoniemi näytti niin itsensä, autonsa kuin ennen kaikkea Michelinin asfalttirenkaan kilpailukyvyn kun hän kiersi perinteikkään katuradan lähes kaksi sekuntia nopeammin kuin kukaan koskaan aikaisemmin. Michelinin kilparenkaita maahantuovan Lapinjärven Huoltopisteen eli LHP-Racingin myyntipäällikkö Fredrik Sjöberg tietää, ettei Olkoniemen kolme peräkkäistä voittoa ole olleet sattumaa.

– Paljon onnea Jukalle täydellisistä suorituksista niin uuden autonsa kuin rengasvalintansa eli meidän Michelin S5C Hillclimb kilparenkaamme kanssa. On hienoa ollut nähdä miten määrätietoinen työ auton rakennuksen ja kehitystyön kanssa on viimeisten viikkojen aikana tuottanut tulosta, jonka myötä hän johtaa uutta Total Tarmac asfalttimestaruussarjaa sekä ajaa yleiskilpailujen voitoista myös Japan Motors Cup asfalttisprintsarjassa. Alkukesän aikana Jukka on ollut kilpailujen todellinen ns. musta hevonen ja nyt voitoillaan hän on rikkonut pitkään Mitsubishi Lancer Evolution erikoisautojen aikakauden, Sjöberg kertoo.

– Olemme enemmän kuin tyytyväisiä uutuusrenkaamme suorituskykyyn, jonka uusi seos pitää lämpiää nopeasti ja antaa siten kuljettajan käyttöön maksimaalisen ja tasaisen pidon koko ajettavan erikoiskokeen ajan. Oloniemeltä saadun palautteen sekä hänen menestyksen myötä olemme lisänneet varastossa olevien renkaiden määrää, jotta pystymme vastaamaan niiden toimitusvarmiuteen asiakkaillemme. Kuten kaikki tiedetään, rengasvalinnalla on iso merkitys niin kilpa- kuin ennen kaikkea myös siviililiikenteessä ja siksi on tärkeää, ettei ainakaan pidossa anneta missään olosuhteissa tasoitusta, Sjöberg jatkaa.

Lopputulokset Happy Beach asfalttisprint 2019, Vaala: Yleiskilpailu top-5:
1. Jukka Olkoniemi, Skoda Fabia R5, 2:07.04sek
2. Juha Mäkelä, Juha Mäkelä, Skoda Octavia WRC, +0,13sek
3. Juho Mäki-Tammela, Mitsubishi Lancer Evolution, +2,00sek
4. Toni Ahola, Mitsubishi Lancer Evolution, +3,35sek
5. Tuukka Hallia, Mitsubishi Lancer Evolution, +3.53sek

Eibach Pro-Street-Multi korkeussäädettävä jousi- & iskunvaimenninsarja nyt saatavilla

Eibachin vuosikymmenien kokemus kilpajousista ja –iskunvaimentimista kiteytyy Pro-Street-S coil-over alustasarjoissa, jotka tarjoavat äärimmäisen urheilullisen ajettavuuden uhraamatta liikaa ajomukavuutta; Korkeussäätö mahdollistaa juuri haluamasi madalluksen tason, ja on käytännöllinen kun autoa halutaan nostaa talveksi.

Eibach Pro-Street-Multi settien runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten laatu ja ulkonäkö ovat myös kohdallaan! Jotta korkeussäätö on varmasti korroosiosta vapaa, Eibach Pro-Street-Multi –sarjoissa käytetään polyamidiyhditeistä valmistettuja jousilautasia.

Eibachin uutuustuote, Pro-Street-Multi on 1-tie ja korkeussäädettävä jousi- & iskuvaimenninsarja on uunniteltu yhteistyössä ZF Race Engineering (Sachs) kanssa. Nyt tätä uutuustuotetta on saatavilla!

Lue lisätietoja Eibach Pro-Street-Multi alustasarjasta:

  • Madallus 20-50mm (ajoneuvotyypistä riippuen)
  • Korkeus- ja vaimennussäädettävät: Yksilöllinen palautus- ja puristusvaimennuksen säätö – jopa asennetussa tilassa!
  • Pro-Street-Multi runko (korkeus- ja vaimennussäädettävä) on Pro-Street-S kehitysversio (korkeus säädettävissä)
  • ZF Race Engineering (Sachs) yksiputkiset kaasuiskunvaimentimet + Eibach Performance jouset
  • Edestä alaspäin suuntautuvat tukijalat poikittaisvoimien vaimentamiseksi ja tarkka vaste
  • Korkealaatuinen pintakäsittely kestää korroosiota
  • Takaiskunvaimennus alumiinisella korkeudensäädöllä, myös yksiputkinen
  • Sisältää myös osien sertifikaatin ja koukkuavaimen
Deimann -tuotteiden maahantuonti, yksinoikeudella!

Saksalainen Deimann on keski-euroopassa erittäin tunnettu ja arvostettu yritys, joka teettää lisenssillä tuotteita Eibachilla ja Bilsteinilla.

Esimerkiksi B14 Volkswagen T5/T6 sarjat sekä Bilsteinin B6/B8 Comfort Kitit ovat erittäin suosittuja.

Suomessa LHP Racing on yksinoikeudella Deimannin laadukkaiden tuotteiden maahantuoja.

Lisätietoja Deimann’n laadukkaista tuotteista saat klikkaamalla tästä!

UUTUUS! Deimann korkeussäädettävä Bilstein B14 sarja 40-65mm madallus nyt VW Golf VII sekä Seat Leon 5F autoihin!

Klikkaa ja lue lisätietoja sekä katso kuvia!
– Bilstein B14 sarja 40-65mm madallus VW Golf VII
– Bilstein B14 sarja 40-65mm madallus Seat Leon 5F

Eibach tuplaa Bilsteinin B12 sarjojen varastoa!

Suuren kysynnän ja alkuvuoden sisäänajon jälkeen, Eibach tuplaa B12 sarjojen varastoa nykyisestä ~1500 artikkelistä 3000:een.

Muutoksen myötä toivomme sarjojen toimitusaikojen ensinnäkin nopeutuvan sekä myös toimitusaikojen pitävän paremmin.

Uusi päivitetty varasto astui voimaan tammikuussa 2013.

Deimann/Bilstein B14 V-Klasse W447 madallus Eiback jousilla!

Varastoomme on saapunut Deimann/Bilstein B14 korkeussäädettäviä sarjoja V-Klasse W447:aan 30-50mm madalluksella ja Eibachin jousilla! Nyt saatavilla sekä 2WD että 4WD kaikkiin malleihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kaksi kolmesta asiakkasta valitsee Eibachin, jolle seitsemännen kerran peräkkäin ”Parhaimman Brändin” -titteli

Eibachin laadukkaita tuotteita käyttävät moottoriurheilun kansainväliset tiimit ovat saavuttaneet lukemattomia voittoja. Sama pätee myös lehdistön keskuudessa kun Eibach on arvostetun saksalaisen autourheilulehti ”Motorsport Aktuellin” perinteikkäässä lukijaäänestyksessä saavuttanut seitsemännen kerran peräkkäin ”Parhaimman Brändin” tittelin.

Lehden lukijoita pyydettiin äänestämään 14 eri autourheilun kategoriassa ja näistä jousituksessa Eibach nappasi 65% äänisaaliin.

Yksityiskohtaiset tulokset on luettavissa Motorsport Aktuell -lehden numerossa 13/2016, jota on ollut lehtihyllyissä maaliskuun 15. päivä jälkeen.

Eibachin kilpajousijärjestelmä (ERS) on kehitetty erityisesti autourheilun koviin tarpeisiin ja sen myötä kuluttajalla on valittavana yli 1300 laadukkaan tuotteen sarjasta kilpaolosuhteisiin sopivat osat.

LHP-Racing maahantuo uutta, kevyttä ja kestävää Revolution GR14 uutuusvannetta kilvanajoon

Lapinjärveläinen LHP-Racing ylpeänä esittelee Suomen kilpamaailmaan yhteistyökumppaninsa Revolutionin GR14 uutuusvanteen, joka kestävyystesteissä on osoittautunut edeltäjiään ja kilpailijoitaan vahvemmaksi ja kevyemmäksi. Kansainvälisen autourheiluliitto FIAn R- ja WRC-luokkien minimipainoissa oleva GR14-vanne on saatavilla 6×15, 6,5×15 ja 7×15 kokoisina sekä tuotetta on saatavilla kaikille yleisimmille pulttijaoille ja offseteille.

– Vuonna 1967 perustettu Revolution on tehnyt periksiantamatonta kehitystyötä parantaakseen tuotteidensa käyttäjien kilpailukykyä ja nyt kaudelle 2014 meillä on tarjota esim. kaikille isoilla jarruilla varustetuille kilpa-ajoneuvoille vanne, joka on edeltäjiään vahvempi ja kevyempi. Lisäksi parannettu sisähuuli helpottaa asennusta, kertoo yrityksen omistaja ja tuotekehityksestä vastaava Warren Mckiernan.

– Revolutionin GR14 vanne sopii erinomaisesti myös muihinkin autoihin ja koska olemme maahantuoja niin pystymme tarjoamaan tuotetta erittäin kilpailukykyiseen hintaan, markkinoi Lapinjärven Huoltopisteen myyntipäällikkö Fredrik Sjöberg.

Revolution GR14 vanteen hinta alk. 135eur/kpl

Reiger Suspension ja AKG Motorsport vahvasti LHP-Racingin vauhdissa mukana

Moottoriurheilu on muutakin kuin pelkkää kilvanajoa eikä siinä menestymiseen riitä se, että kuljettaja osaa ajaa vaan myös kilpa-ajoneuvon on teknisesti oltava iskussa. Alkukesän aikana lapinjärveläinen LHP-Racing on tehnyt tiivistä yhteistyötä Reiger Suspensionin ja AKG Motorsportin kanssa jotta menestystä janoava kilvanajaja saavuttaisi tavoitteitaan.

Kehitystyön erinomaisena esimerkkinä mainittakoon Reiger Racing Suspensionin iskunvaimentimien suunnittelija ja insinööri Sander Havenkampin testisessio Petri Kumpulaisen Toyota Corolla GT, Jari Huuhkan BMW M3 E30 ja Marko Uutelan BMW M3 E36 kanssa. Fordin WRC ja Skoda sekä Ford S2000 autojen jousituksen parissa työskennellyt Havenkamp sai tietotaidollaan parannettua kaikkien autojen ajettavuutta sekä käyttäytymistä. Iskunvaimentimien säätöjen lisäksi testeissä keskityttiin mm. pyöränkulmien säätöihin sekä ajokorkeuksiin.

Eibach Suomi ja Saksalainen Deimann Fahrwerktechnic yhteistyösopimukseen!

Deimann teettää yksinoikeudella Eibach Sportline jousisarjoja Eibachin tehtaalla sekä Bilstein B14 sarjoja Eibach/Bilsteinilla. Kyseessä on tietyt jousisarjat jotka Eibach ja Bilstein itse eivät ole ottaneet tuotantoon. Kaikki sarjat ovat tuttuun tapaan TUV hyväksyttyjä.

Yhteistyön tuloksena meillä on nyt tarjota Eibach Sportline sarjoja muun muuassa seuraaviin autoihin:
– VW Golf VII kaikki mallit
– VW Golf V/VI Variant 2wd mallit
– VW Passat 3C kaikki mallit
– VW Touran 1T
– Ford Mondeo MK4 STW
– BMW F10
– Audi A6 4F kaikki mallit

Lisäksi Deimannilla on yksinoikeudella Bilstein B14 sarjoja seuraaviin autoihin
– VW T5 Kaikki mallit
– MB Vito/Viano W639 lähes kaikkiin malleihin

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

F-Cup triplamestari Micael Sjöberg edelleen ralliautoilussa mukana

Ralliautoilun kolminkertainen F-Cup rallisarjan yleisen luokan mestari, lapinjärveläinen Micael Sjöberg, on viimeiset vuodet pitänyt hiljaiseloa ralliautoilussa ja keskittynyt LHP-Racingin eli Lapinjärven Huoltopisteen toimintaan. Vaikka vuosina 1999, 2004 ja 2005 supersuositun rallisarjan mestariksi aateloitua Sjöbergia ei ole juurikaan pikataipaleilla nähty, on hän silti yrityksensä kautta vahvasti ralliautoilussa mukana.

Lapinjärven Huoltopiste Oy tai paremmin tunnettuna LHP-Racing palvelee kaikkia niin kilpa- kuin siviiliautoilijoita aina autojen huolto-, ja korjauspalveluista osatoimituksiin saakka. Jo 1990-luvulta lähtien on Sjöberg määrätietoisesti rakentanut yrityksensä ympärille tuoteperheen, johon kuuluvat vain parhaimmat komponentit niin siviili- kuin kilpakäyttöön.

LHP-Racing myös rakentaa ja huoltaa ralliautoja. Vuosien omakohtaisella kokemuksella Micael Sjöberg henkilökuntineen palvelee mm. koritöiden, turvakaariasennusten, moottorin viritystöiden, alustan asennusten ja jarrujen päivitysten osa-alueilla. Lapinjärven Huoltopiste Oy on osa laadukasta ja tunnettua Autoasi huoltoketjua ja se takaa siviiliautollesi arvoisensa huollon.

– Voitettuani vuonna 2005 kolmannen F-Cup mestaruuden oli tavoitteet saavutettu ja takki tyhjä. Vielä vuonna 2006 ja myöhemminkin kävin kokeilemassa, mutta kilvanajosta en enää uusia juttuja elämälleni löytänyt. Silloin päätin siirtää kaiken tietotaitoni kilpakumppaneideni käyttöön ja nykyään olemmekin varsin vahvasti mukana esim. Petri Kumpulaisen ja hänen LS-Kiviasennus Racing Teamin vauhdissa mukana, Sjöberg kertoo.

– Yritystoiminnassa Lapinjärven Huoltopiste palvelee kaikkia siviiliautoilijoita ja moottoriurheilijoita laadukkain tuottein ja palveluin. Kauttamme saa huolto- ja korjauspalvelujen lisäksi mm.

parhaimmat kilpa- ja siviilirenkaat, jouset, iskunvaimentajat, vanteet, kiertokanget, kilpamännät, jarrut, kytkimet, moottorinohjausjärjestelmät sekä muut kilpa- ja hiilikuituosat, Sjöberg kertoo.

Lapinjärven Huoltopisteen toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, vain 40 kilometriä Kouvolasta Helsinkiin päin johtavalla kuutostiellä. LHP Racing on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15.

LHP-Racing AKG Motorsport tuotteiden virallinen maahantuoja

BMW-autoille laadukkaita alustan osia valmistava yhdysvaltalainen AKG Motorsport on valinnut LHP-Racingin tuotteidensa Suomen maahantuojaksi.

LHP-Racingin nettikaupasta löydät mm. takuulla kestävät uretaaniset moottoripuslat, joiden kovuus on 75D sekä myös muita laadukkaita tuotteita.

K&N vapaavirtaussuodatin – Ympäristön eduksi, mutta miten?

Yleisesti ottaen jokainen markkinoilla oleva tuote haluaa olla nykypäivänä vihreä. K&N-ilmansuodatinta ei ole kehitetty vihreitä arvoja ajatellen, vaan puhtaasti tavoitteena saada lisää tehoa ja suorituskykyä pidempään kuin paperi-ilmansuodattimella.

Kun ensimmäiset K&N-ilmansuodattimet kehitettiin 1967, eivät Ken ja Norm

(K&N) Yhdysvalloista osanneet aavistaa kuinka mullistavan tuotteen he kehittivät, myös ympäristön eduksi!

Ken ja Norm keksivät käyttää aavikko kilpailuissa öljyttyä puuvillaa suodatusmateriaalina paperin sijaan. Paperinen suodatin kun monesti tukkiutui hyvin nopeasti ja kilpailu voitiin joutua jopa keskeyttämäänkin sen vuoksi.

Hyvin nopeasti muut huomasivat ylivoimaisen tuotteen ja halusivat saada sen myös itselleen. Tästä alkoi K&N:n historia, joka ei suinkaan ole kasvanut näihin mittoihin myymällä suodattimia pelkästään moottoriurheilun pariin.

Palataanpa ensimmäiseen lauseeseen. Aloitimme vihreillä arvoilla, joten nyt kaivamme faktat esiin. Nykypäivänä voit ostaa lähes minkä tahansa tuotteen myös vihreämpiä arvoja silmällä pitäen. Missä siis menee raja mikä tuote on vihreän arvonsa ansainnut ja mikä ei? Onko vihreämpää käyttää ajoneuvossa polttimoita joiden elinikä on pidempi? Vai riittääkö nykyään että käyttää vihreää pipoa?

Kun ajattelemme asiaa ilmansuodattimien kannalta, valmistaa kymmenet tehtaat maailmassa paperisia ilmansuodattimia kuluttaen huiman määrän planeettamme puuvaroja, siis hitaasti uusiutuvia luonnonvaroja.

Esimerkkinä tästä, yksi suurimpia paperisia ilmansuodattimia valmistava yritys mainostaa toimittavansa 1.6 miljoonaa paperista ilmansuodatinta joka päivä!

K&N käyttää materiaalinaan hyvin nopeasti uusiutuvaa luonnonvaraa, puuvillaa, jonka muut edut ovat sen poikkeuksellisen hyvä ilman virtaavuus ja äärimmäisen tarkka suodatuskyky.

Öljyttynä puuvilla kykenee sitomaan lian paremmin kuin paperinen suodatin ja pitämään ilmanvirtaavuuden parempana pidempään ja tehokkaampana.

Polttomoottori on kuin suuri ilmapumppu, joka polttaa ilman ja polttoaineen seosta. Mitä enemmän ilmaa moottorilla on poltettavanaan, sitä enemmän tehoa se voi tuottaa. Hyvin hengittävä moottori reagoi kaasupolkimeen nopeammin ja moottori tarjoaa paremman suorituskyvyn sekä nautinnollisemman ajettavuuden.

Ekologisesti tärkeimmät pointit tulevat tässä: Moottorin tehokkaalle toiminnalle oleellista on, että moottorin hengitys on esteetöntä ja vapaata. Jos moottori joutuu tekemään työtä saadakseen ilmaa suodattimen läpi, polttoaineen kulutus kasvaa. Tästä syystä paperisia ilmansuodattimia suositellaan vaihdettavaksi melko tiheästi.

K&N-ilmansuodattimella annetaan moottorille mahdollisuus työskennellä tehokkaasti, jolloin polttoaineen kulutus tippuu lähes poikkeuksetta 5-10%. K&N:n puuvillainen versio suodattimesta on pestävä.

Se huolletaan pääsääntöisesti 80 000km:n / vuoden välein ja sen lisäksi sille on myönnetty MILJOONAN MAILIN TAKUU! K&N-suodatin on siis ajoneuvon elinikäinen ilmansuodatin ja näin jokaisella on mahdollisuus kantaa oma kortensa kekoon ympäristö asioissa.

Useat kuljetusalan yrittäjät, taksiautoilijat ja muut ammattiautoilijat ovatkin valinneet suodattimekseen K&N:n, eikä suotta!

Eibach kehittää ja muut kopioivat – B12 Pro-Kit ja Sportline madallissarjat sekä Pro-Spacer raidevälinlevikepalat nyt saatavilla!

Nyt on saavutettu ajonautinnon uusi taso kun kaksi maailman parasta auton-alustasarjojen valmistajaa löi voimansa yhteen! Siitä syntyi menestystuotteet Eibach B12 Pro-KIT (madaltaa 20-40mm) ja Eibach B12 Sportline (madaltaa 40-55mm) joista voit valita haluatko autoosi Pro-kitin hillittyä tyylikkyyttä vai Sportlinen agressiivistä ja urheilullista ulkonäköä.

Molemmat sarjat sisältää paksumäntäiset ja ns. mono-tube/upside-down tekniikalla valmistetut Bilstein Sport iskunvaimentimet sekä Eibach madallusjouset. Tästä ei autosi ajettavuus enään parane! Siis valitse paras, valitse Eibach B12!

Nyt saatavilla myös uutuustuotteena VAG konsernin autoihin (VW, Audi, Seat, Skoda) merkki- ja mallikohtaiset Eibach Pro-Spacer keskittävät raidevälinlevikepalat pultijaot 5×100 ja 5×112 keskireikä 57,1. VW Pro-Spacer sarjoja valmistetaan leveyksillä 5-20mm. Sarjojen hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.

Kaikki Eibach Pro-Spacer ovat TUV hyväksyttyjä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!