Eibach jouset

Eibach on autonvalmistajien luottokumppani alustaan liittyvissä asioissa. Eibachilta löytyy autonvalmistajien vaatimukset täyttävät ja ylittävät ratkaisut erikoismalleihin, kehitysversioihin ja urheilullisten lisävarusteiden listoihin. Näin auton ostajan on mahdollista hankkia huippuunsa vietyä suorituskykyä myös ”kaupan hyllyltä.” Eibach kehittää, testaa ja valmistaa tuotteita tunnetuimmille autonrakentajille ympäri maailman. Tärkeä osa Eibachin ja asiakkaiden kanssakäymisessä on aktiivinen, molemminsuuntainen tiedonvaihto, jotta kyetään valmistamaan parhaat mahdolliset ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Lue lisätietoja www.eibach.fi ja tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

Michelin kilparenkaat (Rally, Moto, Rata)

Michelin kilparenkaat, ralliin, radalle ja moottoripyöriin. Lue lisätietoja: www.rallirengas.fi

K&N suodattimet

K&N tarjoaa maailman parhaat suodattimet ollen yli 35 vuoden markkinajohtajana! K&N ilmansuodattimilla on mahdollista saavuttaa jopa yli 30000km huoltovälit! Lue lisätietoja: www.tehosuodatin.fi

Reiger iskunvaimentimet

Reiger on hollantilainen iskunvaimentimia valmistava yritys, joka voidaan tällä hetkellä pitää maailman johtavana kilpa iskunvaimennin valmistajana niin suorituskyvyn kuin kestävyyden puolesta.

Todistaakseen tätä väitettä riittänee, että listaa muutama Reigeria käyttävä tehdas tiimi; Ford R5, Citroen WRC/R5, GRX WRX ym.

Älä siis tyydy kopioihin vaan käytä tietotaitoa suoraan rallimaailman huipulta. Näitä iskunvaimentimia tehdastiimit käyttävät, joten soita ja huomaa että myös asiallisilla hinnoilla voi saada parasta!

HUOM! Reigerin lisäksi huollamme myös muita iskunvaimentajia!

Predator vanteet

Predator laadukkaat katuvanteet.
Lue lisätietoja ja tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

Revolution vanteet

Vuodesta 1967 lähtien brittiläinen Revolution on valmistanut kilpavanteita. Nykypäivänä he ovat yksi moottoriurheilun johtavista vannetoimittajista. Revolution vanteet soveltuvat niin ralliin, rata-autoiluun kuin myös siviilikäyttöön.

Lue tästä lisätietoja ja tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

Lassa renkaat

Lassa brandin emoyhtiö on Brisa, joka on perustettu vuonna 1988. Yritys on Bridgestone Japanin ja Sabanci Group Turkin yhteisyritys. Brisa on tänä päivänä yksi Euroopan suurimmista rengasvalmistajista, ja yksi maailman suurimmista rengastehtaista. Tämä moderni tehdas Turkin Kentsassa sisältää muun muuassa täysin oman tuotekehitysosaston sekä tuoreinta tuoteteknologiaa.

Brisa on ISO9000:2001, ISO/TS 16949:2002 ja ISO 14001 laatustandardien hyväksymä. Lisäksi merkki on saavuttanut tunnustuksia kuten vuonna 1993 National Quality Award ja 1996 European Quality Award. Lataa Lassa renkaitten esite tästä (.pdf).

P1 Sports Nutrition lisäravinteet (tulossa)

P1 Nutrition on Irlantilainen moottoriurheilijoille suunnattu lisäravinto valmiste.

Eritysesti moottoriurheilijoille suunnatut urheilujuomat, näillä varmistat maksimaalisen suorituskyvyn tuloksellisesti merkittävimmän tekijän, kuljettajan, osalta.

Lue lisätietoja ja tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

AKG kilpaosat BMW -ralliautoihin

AKG Motorsport, joka on perustettu vuonna 1985, on viimeiset 29 vuotta keskittynyt lähes yksinomaan BMW konsernin autoihin. Olemme hyödyntäneet vuosien varrella kerätyn kokemuksen ja tietotaidon kilpa-auto valmistajana suoraan meidän omaan tuotantoon eli korkealaatuisin suorituskyky-pusliin, kiinnityksiin ja muihin BMW-autojen moottoriurheiluosiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan joko omassa, Yhdysvalloissa Zionissa sijaitsevassa tehtaassa tai meitä lähellä meitä suoran valvonnan alla. AKG Motorsportin tuotteet valmistetaan käyttäen ainoastaan parhaita raaka-aineita kuten Yhdysvaltojen armeijan spesifikaation mukaista polyuretaania sekä 6061 ja 7075 T6 alumiinia.

Korkealaatuiset materiaalit ja työnlaatu on taattu jokaisessa AKG osassa.

Mikäli haluat ylläpitää tai parantaa BMW:si suorituskykyä niin anna AKG toimittaa osat siihen.

Lue lisätietoja ja tutustu tuotteisiin nettikaupassamme!

AKG BMW E36 kehikon puslasarja
Muita edustamiamme tuotteita

– NBM hydrauliikkaletjut ja -liittimet
– Pauter kiertokanget
– Wössner kilpamännät
– Sellholm Tuning nopea ohjaus
– Alcon jarrut, kytkimet
– Motec moottorinohjaus
– Hiilikuitu- ja muut kilpaosat