Maahantuomme laadukkaat K&N tuotteet kuten:
  • Korvausilmasuodattimet
  • Kartiosuodatinsarjat (intake kit)
  • Yleismalliset ja kilpailmansuodattimet
  • Premium öljynsuodattimet

K&N on suunnitellut, valmistanut ja kehittänyt vapaavirtausilmansuodattimia vuodesta 1969. K&N on maailmanlaajuinen yritys, jonka valikoimiin kuuluu yli 2400 erilaista vapaavirtausilmansuodatinta useimpiin ajoneuvoihin. K&N:llä ei ainoastaan ole laajin valikoima, K&N on myös keksinyt koko vapaavirtausilmansuodattimen konseptin ja siihen liittyvän suodatinteknologian.

Lue lisätietoja www.tehosuodatin.fi kotisivuilta ja tilaa tuotteita nettikaupastamme!

K&N Ilmansuodatinsarjat

K&N ilmansuodatinsarjat ovat suunniteltu tuomaan lisätehoa. Ne korvaavat alkuperäisen ilmanottojärjestelmän (ilmansuodatin, ilmansuodatinkotelo ja imuputki) täysin. K&N ilmansuodatinsarjat on suunniteltu vähentämään ilmanoton virtausvastusta tasoittamalla ja suoristamalla ilmavirtaa. Näin moottori saa sisäänsä enemmän ilmaa kuin vakiosuodatinkotelolla varustettuna. Kasvanut ilmamäärä tarkoittaa kasvanutta tehoa läpi kierroslukualueen. Sarjoissa käytettävät vapaavirtaussuodattimet ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä.

K&N yleismalliset ilmansuodattimet

K&N:n yleismalliset ovat suunniteltu ja valmistettu erittäin moneen käyttöön. Olipa tarvitsemasi koko tai suodattimen sisäänmenon kulma mikä hyvänsä, siihen löytyy suodatin K&N:n valikoimista. Kaikissa suodattimissa on erittäin vahvat valetut kumikiinnitykset, jotka vaimentavat värinöitä ja kiinnittyvät tukevasti. Laippaa voi myös venyttää noin 1,5 mm, jotta sopivuus myös välikokoihin löytyy varmasti. K&N valmistaa yleissuodattimia lieriön, kartion ja ovaalin muotoisena, käytännössä jokaiseen kuviteltavissa olevaan käyttökohteeseen.

Helppo asentaa

K&N-ilmansuodatinsarjat ovat helppoja asentaa. Yleensä asennukseen tarvitaan ruuvimeisseli, pihdit, räikkäsarja ja puolitoista tuntia. Sarjat on erityisesti suunniteltu käyttämään alkuperäisiä kiinnitysreikä ja asennuskohtia, jotta asennus olisi mahdollisimman yksinkertaista. Suurin osa K&N-ilmansuodatinsarjoista ei vaadi leikkaamista tai poraamista asennettaessa.

Miljoonan mailin rajoitettu takuu

K&N Million Mile Warranty K&N korvausilmansuodattimet ja kartioilmansuodatinsarjat ovat Miljoonan Mailin Takuun alaisia, kun käyttö on päällystetyillä teillä ja ajoneuvossa, joihin kyseinen tuote on tarkoitettu. Jos tuotteessa ilmenee jotain vikaa, K&N vaihtaa sen uuteen.