Korjaamo

Kuulumme Autoasi ketjuun, jonka ansiosta meillä on käytössämme alan viimeisintä tietoa ja teknologiaa. Diagnostiikkalaitteella pystymme nopeaan analyysiin lähes kaikkiin autoihin. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti pysyäksemme alan jatkuvassa kehityksessä mukana. Meillä on myös käytössä mm. automaattivaihteistojen puhdistus/huuhtelu laite, ilmastointihuolto laite, 3D pyöränkulmiensuuntauslaite sekä kaikki muut tarvittavat laitteet nykyaikaisen auton huoltoa varten.

Autoasi ketjun ansiosta onnistuu myös kaikkien uusien autojen määräaikaishuollot takuun säilytessä. Käytämme ainoastaan takuunalaisia varaosia ja rekisterinumeron mukaan saamme aina heti oikeat osat.

Erikoisosaamisena meillä on muun muuassa iskunvaimentimien huoltoa.

Huollamme lähinnä Reiger ja Öhlins iskunvaimentimia. Varmistaaksemme korkeamman mahdollisimman laadun meillä on käytössämme alipaine/paine -pumppu, jonka ansiosta saadaan takuulla kaikki ilma pois iskunvaimentimesta sekä mahdolliset vuotokohteet tulevat esille. Meillä on myös jousivaaka käytössämme varmistaakseen oikeat jouset.

Korin oikaisu suoritetaan Autorobot XLS+ -laitteella jossa käytössämme on myös elektroninen mittauslaite, mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi.

HUOM! Vuodelle 2019 meille on myös tullut oma maalaamo jossa oma maalauskammio on jo käytössä.

Iskunvaimentajien huolto

Alustaratkaisuissa toimimme Reiger Racing Suspension virallisena maahantuojana.

Reiger iskunvaimentajat ovat muun muuassa Ford Fiesta R5, Skoda Fabia S2000 sekä Citroen R5 ja Citroen WRC ralliautoissa, joten saamme nauttia kehityksestä suoraan maailman ehdottomasta huipusta. Olemmekin ylpeitä saadaksemme edustaa nimenomaan Reigeria koska olemme huomanneet että Reiger keksii ja muut kopioivat.

Pyöräkulmien säätö

Pyöränkulmien säädöissä käytämme Hofmann Geoliner 550 Prism laitetta, joka monipuolisten mahdollisuuksien sekä erittäin tarkan 3D käyttöjärjestelmän ansiosta soveltuu loistavasti sekä siviiliautojen että kilpa-ajoneuvojen tarkoille vaatimuksille.

Ilmastointi huollot

Kaikkien autojen ilmastointihuollot (talteenotto, kuivaus, vuodontarkistus ja täyttö) hoituu kätevästi Mavre -täysautomaattilaitteella.

Kilpa-autojen rakentaminen

Vuosien kokemuksella suoritamme autoosi moottorin viritystyöt, olemme erikoistuneet BMW M-moottoreihin.

Alustan asennukset, uusien alustojen mitoitus sekä punnitus kulma vaa`alla.

Jarrujen päivitys ja jarruletkojen teko prässätyllä liitoksella onnistuu heti odottaessa yms.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!