Ravinto on oleellinen osa ammattimaiselle moottoriurheilijalle ja tosiasia on että markkinoilla ei ole tähän asti ollut erityisesti moottoriurheilijoille suunniteltua tuotetta. Yksinkertaistettuna olet tankannut dieseliä bensiini autoon ja olettanut saavuttavasi optimaalista suorituskykyä.

Kymmenien vuosien ajan kuljettajat ovat käyttäneet ravintolisiä, jotka ovat suunniteltu muille urheilulajeille, on harjoiteltu tunteja salilla ja radalla parantaakseen suorituskykyä mutta käyttäen väärää lisäravintoa. Viiden vuoden kehityksen jälkeen olemme valmiit tuomaan markkinoille P1 Nutrition ravinteet moottoriurheilijoille.

Moottoriurheilu on laji jossa vain harvat pärjää joten miksi et anna parasta mahdollisuutta itsellesi.

Yleinen väärinkäsitys lisäravinteista on että ainoastaan kreikkalaiset jumalat käyttävät niitä. Tämä ei ole totta meidän tuotteille koska kaikki tuotteet ovat valmistettu kaikille eri tason urheilijoille. Merkittävintekijä on että urheilija on valmis löytämään viimeiset sekunnin kymmenykset joka osa alueelta.

On erittäin tunnettua, että ammattiurheilijat kaikissa lajeissa tarvitsevat lisäravintoa saavuttaakseen tavoitteensa. Silti moottoriurheilijat kuuluvat siihen harvalukuiseen joukkoon, joilla ei ole omaa räätälöityä ravintolisää parantaakseen omaa suorituskykyä. Tässä kohtaa P1 Nutritionastuukuvioihin, kaikki tuotteemme on suunniteltu nimenomaan moottoriurheilijan vaatimuksille.

Ensimmäiseksi toimme markkinoille Race Fuelin, tieteellisesti valmistettu Proteiini perusteinen jauhe joka sisältää Branched Chain AminoAcid (BCAA:ta) ja elektrolyyttejä erityisesti kuljettajan tarpeisiin.

P1 Nutritionilla on yli 25-vuoden kokemus moottoriurheilusta ympäri maailmaa!
Mitä tekee meidän proteiinista parhaan?

P1 Nutrition käyttämä ultra puhdas heraproteiini tulee suoraan maailmankuulusta Mullerin meijeristä Saksasta, maailman johtavalta heraproteiinivalmistajalta. Kaikki maito joka on meidän heraproteiinissa tulee laiduntavalta GM ja hormoonivapaaltakarjaalta. Hankkimalla suoraan johtavalta meijeriltä voimme taata, että meillä on markkinoiden paras proteiini konsentraatti ja pystymme 100% jäljittämään tuotteen alkuperää. Emme lisää mitään paksuntavaa ainetta tai täytettä joten voit luottaa että tarjolla on puhtainta mahdollista proteiinia. Tämän lisäksi lisäämämme maut ovat 100% luonnollisia ilman kenotekoista makua tai värianetta. Myös annostelija sisältyy pakkaukseen.

Miten tämä proteiinijauhe parantaa harjoittelua ja palautumista?

P1 Nutrition Race Fuel on täynnä haarautuvia aminohappoja (BCAA) ja glutamiinihappoja jotka kulkeutuvat nopeasti lihaksiin parantaakseen niitten kasvua ja korjausta. Tämä nopeuttaa palautumista ja edesauttaa vähärasvaista lihas kasvua.

Miksi pitäisi ottaa proteiini lisä kuten Race Fuel?

Proteiini on olennainen osa jokaisen urheilijan ravintoa, yksinkertaistettuna proteiini on välttämätön solujen korjaukseen, kuten lihassolujen, ja on täten tarpeellinen saavuttaakseen harjoittelusta hyötyä. Valtaosalla on vaikeuksia saada riittävästi proteiinia pelkällä ruoalla ja tässä Race-Fuel tarjoaa täydellisen lisän. Matala rasva ja hiilihydraatti taso yhdistettynä 80% proteiinia tarjoaa täydellisen päivittäisen proteiini lisän. Tämä voi olla erityisen tärkeätä kovan harjoittelun tai kilpailun jälkeen. Nauttimalla oikean määrän heraproteiinia nopeuttaa palautumista ja lihaskasvua.

Miten usein sitä tulee käyttää ja kuinka paljon?

Suosittelemme käytettävän ainakin 1gr proteiinia/0,5kg vartalopaino joka päivä parantaakseen palautumista ja edistääkseen vähärasvaista lihaskasvua. Urheilijoille tarve on usein jopa 1,5gr/0,5kg vartalopaino, karkeasti tämä on noin 3-5 Race-Fuel tarjoilua joka päivä ja ihanne on 30min harjoittelun tai kilpailusuorituksen jälkeen.

Miten hyvin aine sekoittuu?

P1 Proteiini on tehty nopeasti sekoittuvaksi lisäämällä pienen määrän soija lesitiiniä jolla on merkityksetön vaikutus ravintolisänä (alle 1,5%) tämä mahdollistaa nopean sekoituksen ja tuote on melkein heti valmis nautittavaksi.

Pre-Race Fuel

P1 Nutrition Pre-Race Fuel on ennen suoritusta otettava veteen sekoitettava seos joka siältää aineita parantaakseen energiatasoa, staminaa ja henkistä keskittymiskykyä. Pre-Race mahdollistaa maximaalisen suorituskyvyn niin harjoittelussa kuin kilpailussa.

Pre-racefuel sisältää viisi (5) avainkomponenttia:
 • iBCAA vähentääkseen väsymystä, nopeuttaakseen palautumista ja vähentääkseen lihas särkyä.
 • BetaAlaninea nopeuttaakseen reaktiokykyä ja parantaakseen keskitymiskykyä.
 • AAKG parantaakseen verenkiertoa ja nopeuttaakseen lihasten reaktiokykyä.
 • CitrullineMalatea vähentääkseen maitohapon muodostumista ja parantaakseen kestävyyttä.
 • Koffeiini, joka on maailman tutkituin urheilun lisäravinto, parantaa kliinisesti todistetusti henkistä keskittymiskykyä.
Miksi valita Pre-Race Fuel?

Pre-Race Fuel sisältää kaikki tärkeimmät aineet parantaakseen urheilijan kokonaisvaltaista suorituskykyä, ja ainoa markkinoilla oleva tuote, joka sisältää erityisesti moottoriurheilijalle tarkoitetut ainesosat parantaakseen moottoriurheilijoille tärkeät ominaisuudet kuten keskittymiskykyä ja energiatason ylläpitoa.

0,6 sekuntia

Tämän verran urheilija parantaa aikansa 1500m juoksussa käyttäen Beat-Alaninea jota löytyy Pre-Race Fuelissä. Tämä tarkoittaa että esim. 2008 olympialaissa viimeiseksi sijoitunut olisi ollut pronssilla.

19 prosenttia

Urheilijat jotka käyttävät Pre-racefuelissä olevaa Citrulline-Malatea saavuttavat tämän verran enemmän toistoja verrattuna placebo ryhmään.

01

Tarvittava määrä tarjoilua Pre-Race fuelia joka sisältää 3g BCAA (brandedchainAminoAcid) joka on riittävä vähentääkseen merkittävästi väsymystä, nopeuttaakseen palautumista ja vähentääkseen lihas särkyä.

Tärkeimmät valmistusaineet
BetaAlanine

Parantaa reaktiokykyä vahvistamalla luonnollista energian tuotantoa

CitrullineMalate

Vähentää lihas väsymistä mahdollistaen maksimaalista suorituskykyä tärkeissä lihas ryhmissä

Koffeini

Parantaa keskittymiskykyä ja energia tasoa sekä todistetusti suorituskykyä

Hyödyt
Energia

Korkeampi energiataso ilman sokeri tai koffeiini romahdusta

Stamina

Varmistaa että suorituskyky on maksimaalinen mahdollisimman kauan

Keskittymiskyky

Säilyttää keskittymiskyvyn ja reaktioajat ilman romahdusta

Tuote tietoa
 • Valmis sekoitettavaksi
 • Premium laatuluokka
 • Urheilijoilla testattu
 • Lisätty elektrolyyttejä
 • 1,5g iBCAA
 • Hyvänmakuinen
 • 20 tarjoilua
 • 1,5g BetaAlanine parantaakseen keskittymiskykyä ja kestävyyttä
 • 875mg CitrullineMalate vähentääkseen lihasten väsymistä
 • 72,5mg Koffeiinia parempi energia, keskittymiskyky
Pre-Race fuel on valmistettu parantaakseen urheilijan suorituskykyä, energia tasoa ja keskittymiskykyä.

Sisältää tieteellisesti tutkitut aineet kuten Koffeiini, Beta-Alaninia, Citruline-Malatea ja IBCAA jotka yhdessä varmistavat maksimaalisen suorituskyvyn käyttäen parhaita olemassa olevia raaka aineita.

HUOM! Nautittava 30min ennen urheilusuoritusta!
Race Fuel

Race Fuel hera proteiini on ultra-premium laatua, 80% hera proteiinia ainoastaan laiduntavalta karjalta jonka pääasiallinen ravinto on ruoho, tämä takaa parhaan maun, laadun ja tuloksen.

Race Fuelissä on 25gr proteiinia per 33gr tarjoilu joka antaa ainutlaatuisen aminohappo profiilin. P1 Race Fuelon täydellinen proteiini tehokkaaseen palautukseen ja vähärasvaiseen lihaskasvuun.

Race-Fuel on palautumisjuoma. Tämä parantaa urheilijan staminaa, kestävyyttä ja kokonais suorituskykyä vähentämällä lihas ja hermosto järjestelmien väsymistä.

Elektrolyyttinen seos vähentää väsymistä lihaksissa. Mittava BCAA (BranchedChainAminoAcid) seos nopeuttaa merkittävästi palautumista niin harjoituksien välissä kuin kilpailujen välissä.

Matala hydraatti, sokeri ja rasva koostumus mahdollistavat tavoitteesi päästä elämäsi kuntoon.

Race-Fuel on tieteellisesti valmistettu edistääkseen niin kilpa kuin harjoittelu suoritusta.

Sisältää: Hera Proteiinia 80 konsentraatti, maku aineita, iBCAA, Leucine, Digezyme (DigetiveEnzyme), Probioticseos (Lactorsport) ja elektrolyytteja.